Loading…

Hvorfor os

HVORFOR OS

Safe4us har 12 års erfaring inden for sikkerhedsløsninger til både private og erhverv. Vi er til for dig, der vægter sikkerhed og tryghed højt i hverdagen. Vi er personlige og nærværende og vi slipper dig ikke før du er tilfreds og har en god mavefornemmelse.

Mange tror desværre, at tyverialarmer og videoovervågning er en dyr affære, og at det er svært at installere. Men det behøver det ikke at være. Hos Safe4us er moderne indbrudssikring med alarm, fjernstyring via app og med fotobevægelsesfølere en selvfølge. Vi er her for at gøre det nemt og brugbart for dig.

Vi vil kun vores kunder der bedste, og tilbyder derfor et markedsførende alarmsystem − som hele tiden følger tidens udvikling.

Når det drejer sig om sikring mod indbrud og brand, gør man ikke tingene halvt. Med alarmanlægget fra TrueGuard, får du et pålideligt sikkerhedsprodukt, som er udviklet med baggrund i TrueGuards mangeårige erfaring inden for alarm- og sikringsprodukter.

Udover at være et professionelt alarmsystem, kan TrueGuard alarmen også styre mange af husets elektroniske apparater, lys, el og varme og dermed gøre dagligdagen endnu mere sikker og smart.

FREMTIDSSIKRET OG INTELLIGENT ALARMSYSTEM

Hvis dine ønsker eller din situation på et tidspunkt ændrer sig, behøver du ikke at investere i et helt nyt alarmsystem. Du kan nemlig altid tilføje nye enheder til din alarm – på den måde er vores alarm fremtidssikret.
Safe4us alarmer er meget mere end blot tyverialarmer. Faktisk kan du med det store udvalg af tilbehør integrere alarmsystemet i dit hjem. Så kan du styre alt lige fra elektronik til lys og varme – Nemt, bekvemt og intelligent.
Vores alarmsystemer er udviklet efter nutidens tendenser, hvor ’det intelligente hjem’ er i fokus.

3 løsningsmuligheder

En TrueGuard alarm giver den optimale løsning, der gør hverdagen lettere og tryggere for dig og resten af familien.

 

RAPPORTERING

Nabohjælp

Ved nabohjælp får naboerne besked på TrueConnect appen på deres mobil om, at din alarm er gået i gang. De kan herefter gå over og se, om der er indbrud eller om der er andet, der har aktiveret alarmen. Ved denne løsning er der ingen månedlige omkostninger.

 

Koblet til kontrol central

Hvis ikke du ønsker at anvende nabohjælpen kan alarmsystemet kobles op til en kontrolcentral. Det betyder, at kontrolcentralen tager aktion på alarmeringen og sende en vægter ud, hvis alarmen går. Denne løsning koster et månedligt beløb for servicen.

BETALING

Kontant betaling

Du kan ved bestilling af alarmen betale den fulde pris, og du ejer derefter alarmpanelet, og de tilbehørsdele du tilvælger. På denne måde skal du ikke tænke over betalingen efter købet, og du skal derfor ikke betale månedligt af på alarmen.

  

Månedlig afdrag

Ønsker du ikke at betale for hele alarmen på én gang, kan vi tilbyde at dele betalingen op i 10 eller 20 dele helt uden renter og gebyr. Efter 10 eller 20 måneder ejer du alarmsystemet, som hvis du havde betalt det hele fra starten.

MONTERING

Gør-det-selv

Du kan vælge at opsætte dit alarmsystem selv. Der er manualer og guides med i alle alarm og tilbehørspakker, som beskriver, hvordan alle enhederne sammenkodes og monteres. Oplever du mod forventning problemer, er vores support team klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer og spørgsmål.

 

Fuld montage

Vil du være fri for at bekymre dig om at montere, installere og sammenkode alarmsystemet med alle enhederne? Bare rolig – Vi har et landsdækkende montør netværk, der mod et mindre beløb kan komme ud i din bolig og montere, installere og sammenkode alle enheder, så du ikke selv skal røre en finger.